HTML

Az ördögnyelv és a fogyókúra

Az ördögnyelv egy igen hatékony fogyókúrás növény. Most már nagyon sok helyen lehet kapni porok és kapszulák formájában, mivel a kutatók kiderítették, hogy a benne található értékes rost, a glükomannánt igen hatékonyan képes rólunk leolvasztani a felesleges zsírpárnákat. Tudjunk meg többet erről a csodálatos zsírégető növényről és kattintsunk az ördögnyelv.hu és az ordognyelv.net oldalakra.

OKJ képzések

Friss topikok

Címkék

Gyermekpszichológiai asszisztensi OKJ

2014.02.05. 08:47 benktomi

okj12.jpegÉletünk legfontosabb kincse a gyermek, ők a mi folytatásaink, életünk meghosszabításának ígérvényei, ezért nagyon fontos szerepe van a megfelelő nevelésnek és fejlesztésnek. A szülők egyértelműen azt akarják, hogy gyermekeik jobban csinálják, amit ők csináltak és, hogy büszkék lehessenek rájuk.

A gyermekpszichológiai asszisztens OKJ képzés legfontosabb célja tehát, hogy a hallgatókat olyan tudással ruházza fel és, hogy olyan képességek birtokába tegyek, amikkel értően részt vehetnek a gyermekek fejlesztésében és nevelésében. Ezzel az OKJ képesítéssel a szakemberek képesek lesznek felmérni a sérülésekre utaló jeleket (például dislexia, hiperaktivitás, figyelemkoncentrációs zavar, stb.) és megfelelő szakember segítségét kérni időben, valamint képesek lesznek aktívan részt venni a fejlesztésükben. Az OKJ tanfolyamokon az oktatót arra törekednek, hogy olyan szakembereket képezzenek, akik tudatában vannak a legfontosabb fejlesztési lehetőségeknek és azokat részben alkalmazni is képesek.

Az OKJ tanfolyamokon a hallgatók elsajátítják a pszichológiai alapfogalmakat, irányokat, összefüggéseket, a diagnosztizálás lényegét, a gyermeki személyiség integrálatlansága és a felnőtt személyiség integráltsága közötti különbségeket. Megismeri az egészséges és a patológiás személyiség közti különbségeket, melyre utaló magatartást, már gyermekkorban fontos felismerni (például lopás, hazugság, túlzott fantáziálás, stb.)

 

Szólj hozzá!

Címkék: okj okj képzés

A bejegyzés trackback címe:

https://okjkepzesek.blog.hu/api/trackback/id/tr965799641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása