HTML

Az ördögnyelv és a fogyókúra

Az ördögnyelv egy igen hatékony fogyókúrás növény. Most már nagyon sok helyen lehet kapni porok és kapszulák formájában, mivel a kutatók kiderítették, hogy a benne található értékes rost, a glükomannánt igen hatékonyan képes rólunk leolvasztani a felesleges zsírpárnákat. Tudjunk meg többet erről a csodálatos zsírégető növényről és kattintsunk az ördögnyelv.hu és az ordognyelv.net oldalakra.

OKJ képzések

Friss topikok

Címkék

A Munkaügyi Központ is támogathatja az OKJ képzéseket

2015.05.20. 09:57 benktomi

okj12.jpegA munkaügyi központ az OKJ tanfolyamok támogatásával is arra törekszik, hogy hozzájáruljon, hogy a felnőttképzési lehetőségekekhez minél szélesebb társadalmi rétegek férjenek hozzá, illetve, hogy az OKJ tanfolyamok támogatását összehangolja a piaci igényekkel. A munkaügyi központ OKJ tanfolyamokra vonatkozó támogatásainak az a célja, hogy az álláskereső személyek könnyebben találjanak munkát, másrészt pedig az, hogy az aktuálisan munkaviszonyban álló emberek minél jobban képessé  váljanak  meglévő munkahelyük megtartására.

 

De kik azok, akik igénybe vehetik a munkaügyi központok által támogatott OKJ tanfolyamokat?

Részben vagy egészben anyagi támogatásra jogosultak lehetnek a munkaügyi központ által felkínált, vagy személyesen kiválasztott tanfolyamok elvégzésére a következő személyek:

  • -Az álláskeresők;
  • -Akik számára rehabilitációs járadékot, gyermeknevelési támogatást, gyermekgondozási- vagy terhességi-gyermekágyi-segélyt folyósítanak támogatás gyanánt, illetve rokkantsági járadékban, vagy (baleseti) rokkantsági nyugdíjban részesül;
  • -Azok a (felsőfokú iskolai végzettséggel rendelkező egyének esetében 30., egyébként) 25. életévüket be nem töltött személyek, akik számára tanulói jogviszonyuk véget érésének időpontja óta nem folyósítottak álláskeresési támogatást;
  • -Az aktuálisan ugyan munkaviszonyban dolgozó, de a fennálló körülményekből fakadóan munkanélkülivé válás fenyegetettsége alatt álló személyek;
  • -A munkaügyi központ által támogatott tanfolyamok elvégzését önkéntesen elvállalt, a tanfolyamokon közhasznú munkavégzés kereteiben részt vevő egyének.

Szólj hozzá!

Címkék: okj okj képzés

A bejegyzés trackback címe:

https://okjkepzesek.blog.hu/api/trackback/id/tr947475176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása