HTML

Az ördögnyelv és a fogyókúra

Az ördögnyelv egy igen hatékony fogyókúrás növény. Most már nagyon sok helyen lehet kapni porok és kapszulák formájában, mivel a kutatók kiderítették, hogy a benne található értékes rost, a glükomannánt igen hatékonyan képes rólunk leolvasztani a felesleges zsírpárnákat. Tudjunk meg többet erről a csodálatos zsírégető növényről és kattintsunk az ördögnyelv.hu és az ordognyelv.net oldalakra.

OKJ képzések

Friss topikok

Címkék

A fejvadászok útravalója 2.

2015.05.20. 09:58 benktomi

okj10.jpgMa már igen nehéz 18 évesen eldönteni, hogy milyen pályát válasszunk: már nemcsak az egyetemi szakok, hanem számtalan OKJ képzés is a rendelkezésünkre áll. A statisztikák szerint a műszaki és közgazdasági terület számít keresettnek és jól fizetőnek az álláspiacon, de ha az érdeklődésünk más irányba húz, akkor nem biztos, hogy ez lenne a jó megoldás.

 

Mi az, ami szükséges a szakmai tudáson kívül?

Nagyon fontos tisztázni, hogy bizonyos OKJ képzések nem elegendőek önmagukban, azokat kiegészítő tudással is el kell látni, hogy használhatóak legyenek az OKJ tanfolyam alatt megszerzett kompetenciák. A mérnöki OKJ-k esetében például fontos, hogy a nyelvtudás mellett az adott egyén képes legyen csapatban is dolgozni. Fejlesztői munkáknál kevés, ha valaki szakmailag kiváló, ha nem tud együtt dolgozni másokkal egy-egy projekten, akkor nem lesz sikeres. Aki viszont jó a csapatmunkában, az gyorsan karrierre számíthat", állítják a szakértők.

 

Ha megvan az OKJ-s papír, irány külföld?

Az OKJ-s papírt már külföldön is elismerik, azonban nagyon fontos tisztában lenni ahhoz, hogy külföldön az adott munkákhoz lehet, hogy más képességű személyeket keresnek, mint amilyeneket itthon. A hollandok például nemcsak az OKJ-s papírt nézik, hanem azt is, hogy az adott személynek mennyire megy jól az együttműködés, a csapatban dolgozás, a logikus feladatmegoldás, a hatékony kommunikáció. A holland munkaerőpiacon a szakmai tudáson kívül éppen ezeket a képességeket keresik a HR-esek, hiszen manapság már szinte minden helyen több munkatárs dolgozik egy-egy projekten.

Szólj hozzá!

Címkék: okj okj képzés

A bejegyzés trackback címe:

https://okjkepzesek.blog.hu/api/trackback/id/tr27475180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása