HTML

Az ördögnyelv és a fogyókúra

Az ördögnyelv egy igen hatékony fogyókúrás növény. Most már nagyon sok helyen lehet kapni porok és kapszulák formájában, mivel a kutatók kiderítették, hogy a benne található értékes rost, a glükomannánt igen hatékonyan képes rólunk leolvasztani a felesleges zsírpárnákat. Tudjunk meg többet erről a csodálatos zsírégető növényről és kattintsunk az ördögnyelv.hu és az ordognyelv.net oldalakra.

OKJ képzések

Friss topikok

Címkék

Könyvelő OKJ tanfolyam

2014.05.09. 11:11 benktomi

okj17.jpgMa már a könyvelőnek áll a világ, hiszen ezek a szakemberek a legtöbb ember adózási gondját képesek megoldani, sőt a cégek működésében is fontos szerepük van abban, hogy minden rendben menjen. A könyvelővé válásnak iskolarendszeren kívüli OKJ-s képzéseken is van lehetősége, kétféle OKJ-s tanfolyamra leet beíratkozni.

 

A könyvelő I. OKJ tanfolyam a pénzügyi-számviteli ügyintézői OKJ képzés

Beiratkozás feltétele: legalább középfokú végzettség (nem kell, hogy szakirányú legyen). Államilag elismert középfokú OKJ-s szakképzettséget nyújt.

Ezt a könyvelő tanfolyamot azoknak ajánljuk, akik egy vállalkozásnál, vagy könyvelő-irodánál „beosztott” könyvelőként szeretnének elhelyezkedni.

 

A könyvelő OKJ tanfolyam II. emeltszintű szakképesítést ad

Beiratkozás feltétele:

1) legalább középfokú végzettség+legalább középfokú szakmai képesítés. A középfokú végzettséggel rendelkezőknek és a nem szakirányú diplomásoknak tehát először el kell végezniük a pénzügyi-számviteli ügyintéző tanfolyamot, majd csak ezt követően kezdhetik meg mérlegképes könyvelői tanulmányaikat.

2) felsőfokú szakmai (közgazdász) végzettség. Ők azonban rövidített képzésre jogosultak, ami azt jelenti, hogy bizonyos tantárgyak lehallgatása és vizsgái alól felmentést kapnak.

Ezt a képzést azoknak ajánljuk, akik főkönyvelőkét szeretnének elhelyezkedi, vagy saját könyvelőirodát szeretnének alapítani.



A Mérlegképes könyvelő szakképesítés munkaterületének rövid, jellemző leírása:

A számvitelről szóló 2000. évi C. törvény 150. §-ának (2) bekezdésében meghatározott könyvviteli szolgáltatás körébe tartozó feladatok irányítását, vezetését végzi, számviteli beszámolót készít.

Ellátja a számvitelről szóló 2000. évi C. törvény hatálya alá tartozó gazdálkodónál mindazokat a feladatokat, amelyek a könyvviteli szolgáltatás körébe tartoznak.

Kialakítja a számviteli politikát, a könyvviteli elszámolás, a beszámoló készítés rendszerét, módszerét ideértve a belső információs rendszer kialakítását is.

Ellátja a számlarendhez, a könyvvezetéshez, valamint a beszámoló készítéshez szükséges szabályzatok elkészítésével, rendszeres karbantartásával kapcsolatos feladatokat. Biztosítja a valóságnak megfelelő belső és külső információk előállítását, szolgáltatását, az elszámolások, az adatok jogszerűségének, szabályszerűségének, megbízhatóságának, bizonylatokkal való alátámasztottságát a számviteli alapelvek betartásával.

Elvégzi a könyvviteli szolgáltatás körébe tartozó feladatokat a gazdálkodó alkalmazottjaként, tagjaként, egyéni vállalkozóként, vagy számviteli szolgáltatást nyújtó társaság tagjaként, illetőleg alkalmazottjaként.

 

 


Szólj hozzá!

Címkék: okj okj képzés

A bejegyzés trackback címe:

https://okjkepzesek.blog.hu/api/trackback/id/tr886142006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása