HTML

Az ördögnyelv és a fogyókúra

Az ördögnyelv egy igen hatékony fogyókúrás növény. Most már nagyon sok helyen lehet kapni porok és kapszulák formájában, mivel a kutatók kiderítették, hogy a benne található értékes rost, a glükomannánt igen hatékonyan képes rólunk leolvasztani a felesleges zsírpárnákat. Tudjunk meg többet erről a csodálatos zsírégető növényről és kattintsunk az ördögnyelv.hu és az ordognyelv.net oldalakra.

OKJ képzések

Friss topikok

Címkék

Szakmát szerehetünk egy év alatt, akár ingyen is

2015.05.20. 09:56 benktomi

okj2_1.jpgMa már azoknak sem kell elkeseredni, akiket nem vettek fel elsőként egy egyetemi vagy főiskolai szakra, nem kell kihagyni egy évet az újrapróbálkozás előtt, hiszen még akár egy OKJ-s szakmát is elsajátíthatunk.

Ebben az esetben számtalan ingyenes nappali képzési lehetőség áll rendelkezésre frissen érettségizett fiatalok számára, így van lehetőségük a választásra. Sőt számos előnye is van egy ilyen OKJ-s képzésnek, ha nappali tagozaton végzik, hiszen ilyenkor jár a diákigazolvány, továbbá családi pótlék, árvasági ellátás és tb is. Aki elmúlt 21, annak pedig az első szakképesítés megszerzése esti és levelező munkarendben – életkorra való tekintet nélkül – továbbra is ingyenes.

Ennek a megoldásnak egy igen pozitív előnye még az is, hogy az OKJ-s tanfolyammal nem „fogynak” az állami félévek, így a képzés elvégzése után is még mindig 12 – hatéves képzés esetén 14 – félévig lehet ingyen tanulni a felsőoktatásban. Persze ez a szabály visszafelé is érvényes: az első szakképesítés megszerzése, vagyis az első OKJ-s tanfolyam mindenkinek ingyenes, függetlenül attól, hogy van-e diplomája.

 

Hamar betelnek a helyek, ezért érdemes sietni

Általában szeptember elején kezdődnek a kurzusok, ezért lassan betelnek a szabad helyek. A legnépszerűbbek a számítástechnikai képzések, mert ilyen végzettséggel lehet a legkönnyebben elhelyezkedni, de emiatt ezek a helyek fogynak a leggyorsabban.

 

Szólj hozzá!

Címkék: okj okj képzés

A bejegyzés trackback címe:

https://okjkepzesek.blog.hu/api/trackback/id/tr827475172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása