HTML

Az ördögnyelv és a fogyókúra

Az ördögnyelv egy igen hatékony fogyókúrás növény. Most már nagyon sok helyen lehet kapni porok és kapszulák formájában, mivel a kutatók kiderítették, hogy a benne található értékes rost, a glükomannánt igen hatékonyan képes rólunk leolvasztani a felesleges zsírpárnákat. Tudjunk meg többet erről a csodálatos zsírégető növényről és kattintsunk az ördögnyelv.hu és az ordognyelv.net oldalakra.

OKJ képzések

Friss topikok

Címkék

Az újságírói OKJ képzés

2013.11.08. 11:18 benktomi

okj8.jpgMa már nagyon sok újságíró van az országban, azonban végzettségük eltérő. Vannak, akik egyetemet végeztek, vannak olyanok is, akiknek nincs végzettségük, de olyanok is, akik a OKJ képzéseket választják.

Mit nyújt az újságírói OKJ képzés?

Az iskolákban olyan szakembereket képeznek, akik széleskörű, naprakész és történelmi ismeretek birtokában lesznek képesek közvetíteni az információkat, híreket és gondolatokat az olvasók felé. Ehhez tudják használni az írott és elektronikus sajtóban alkalmazott technikákat, technológiákat.

Az újságírói OKJ meglehetősen gyakorlatorientált, így nemcsak elméleti, hanem gyakorlati tudás birtokában vannak, tehát képesek bármilyen szakirányú médiumban, szerkesztőségekben, lapkiadóknál elhelyezkedni.

Kinek ajánlott az újságírói OKJ?

Azok számára is ajánlott ez a képzés, akik már ilyen tevékenységet végeznek, de még nem rendelkeznek a munkakörükhöz szükséges bizonyítvánnyal. Viszont azok számára is igen hasznos lehet ez a képzés, akik biztosan tudják, hogy ezen a területen szeretnének elhelyezkedni.

Mit tanulhatok az újságírói OKJ képzéseken?

Jónéhány tárgy létezik, ezek közül csak a legfontosabbakat szedjük most sorba. A médiaszerkesztőségekben újságírói tevékenység ellátása, gépírás és levelezés, fotóriporteri tevékenység ellátása, az újságírói tevékenység ellátása az írott sajtó különféle orgánumaiban, a lapkiadói újságíró-szerkesztőt segítő tevékenységek ellátása, az írott sajtó különféle orgánumaiban végzett újságírói, szakújságírói tevékenység ellátása stb.

 

1 komment

Címkék: okj okj képzés

A bejegyzés trackback címe:

https://okjkepzesek.blog.hu/api/trackback/id/tr675620557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

meroterem 2013.11.19. 09:47:49

2013. november 8-án miért írtok az OKJ-s újságíró képzésről, amikor már nincs is benne ez a szakma az Országos Képzési Jegyzékben?
süti beállítások módosítása