HTML

Az ördögnyelv és a fogyókúra

Az ördögnyelv egy igen hatékony fogyókúrás növény. Most már nagyon sok helyen lehet kapni porok és kapszulák formájában, mivel a kutatók kiderítették, hogy a benne található értékes rost, a glükomannánt igen hatékonyan képes rólunk leolvasztani a felesleges zsírpárnákat. Tudjunk meg többet erről a csodálatos zsírégető növényről és kattintsunk az ördögnyelv.hu és az ordognyelv.net oldalakra.

OKJ képzések

Friss topikok

Címkék

A 10 legnépszerűbb OKJ-s képzés 2012-ben

2013.02.22. 08:27 benktomi

A Perfekt Zrt. saját adatai alapján idén is összeállította az OKJ-s képzések toplistáját. A cég közel 200 tanfolyamot kínál, ezek közül pedig a pénzügyi és a gazdasági képzések a legnépszerűbbek. A listát egyértelműen és magasan a méglegképes könyvelői képesítés vezeti. A második helyen a pénzügyi-szmviteli ügyintéző, a harmadikon pedig a társadalombiztosítási és bérügyi szakelőadó képzés áll.
A cég szerint a munkaerőpiacon még mindig a pénzügyi, a műszaki és az informatikai szakmák a legkeresettebbek, így nem véletlen, hogy sokan is választják ezeket a képzéseket. A számok azt mutatják, hogy az utóbbi fél évben a különböző cégek legtöbbször mérnököt, informatikai szakembert és könyvelőt kerestek, de ügyfélszolgálati és kereskedelmi területen is nagy volt a kereslet.
Az elmúlt években a pénzügyi, gazdasági terület mellett az ipari képzések iránti érdeklődés is megugrott. Ennek egy igen egyszerű oka van: a cégek felismerték ezen tanfolyamok gyakorlati hasznát is. Úgy tűnik, hogy a kétkezi munka, a szakma újra felértékelődőben van tehát, hiszen a Perfekt Zrt. Top képzései között már megjelentek az olyan szakmák is, mint az emelőgépkezelő vagy a szilárdásvány-kitermelőgép kezelő is.

TOP 10 OKJ-s képzés a Perfekt Zrt.-nél (2012)
1. Mérlegképes könyvelő
2. Pénzügyi - számviteli ügyintéző
3. Társadalombiztosítási és bérügyi szakelőadó és részszakképesítései
4. Államháztartási mérlegképes könyvelő
5. Emelőgépkezelő
6. Szilárdásvány-kitermelőgép kezelője
7. Valutapénztáros és valuta-ügyintéző
8. Targoncavezető
9. Személyügyi gazdálkodó és fejlesztő
10. Szociális gondozó és ápoló

1 komment

Címkék: okj okj képzés

A bejegyzés trackback címe:

https://okjkepzesek.blog.hu/api/trackback/id/tr215097831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szabó Feri 2013.04.28. 13:24:52

Sziasztok! Persze hogy a könyvelői és pénzügyi-számviteli tanfolyamok viszik a prímet, ezek a legnépszerűbbek és a legtöbbször ilyen munkákra keresnek embereket. S van akinek sikerül is. Nekem nem sikerült, én is elvégeztem a könyvelői OKJ képzést, majd később pedig egy kereskedelmi ügyintézői képzést, gyűjtőoldalakon találtam mindkettőre. Most pedig, egy cégnél dolgozom marketing területen és nagyon szeretem a munkámat!
süti beállítások módosítása