HTML

Az ördögnyelv és a fogyókúra

Az ördögnyelv egy igen hatékony fogyókúrás növény. Most már nagyon sok helyen lehet kapni porok és kapszulák formájában, mivel a kutatók kiderítették, hogy a benne található értékes rost, a glükomannánt igen hatékonyan képes rólunk leolvasztani a felesleges zsírpárnákat. Tudjunk meg többet erről a csodálatos zsírégető növényről és kattintsunk az ördögnyelv.hu és az ordognyelv.net oldalakra.

OKJ képzések

Friss topikok

Címkék

A szállodai recepciós OKJ képzésekről

2014.01.10. 21:06 benktomi

okj11.jpgMa már a szállodai recepciós OKJ végzettség is egy társadalmilag megbecsült poziíció, hiszen a vendégekkel való kacsolattartás kiemelkedően fontos lett a legtöbb hotel számára. Éppen ezért a szállodák recepcióin már csak komoly szaktudással és megfelelő kompetenciákkal, valamint OKJ-s papírral rendelkező szakembereket alkalmaznak.

Akkor érdemes szállodai recepciós OKJ képzésre beíratkoznunk, ha szeretünk az emberekkel kommunikálni, ha szeretjük a pörgést és a szervezést és ha kiváló a problémamegoldó képességünk. A szállodai recepciók OKJ képzések emelt szintű szakképesítésnek számítanak (OKJ száma 52 812 01), megszerzése érettségi vizsgához és egészségügyi alkalmassághoz köthető.

Ha elvégezzük a szállodai recepciós OKJ képzést, akkor nemcsak recepciós munakkörben helyezkedhetünk el, hanem szállodai portásként is vállalhatunk munkát. Ezzel az OKJ képesítéssel mindenképpen olyan kereskedelmi szálláshelyeken tevékenykedhetünk, amely az előírt szempontok alapján került kategóriába sorolásra. Aalkalmazottként a legfontosabb feladataink közé tartozik majd Front office rendszer kezelése, a belsőmunka szervezése, tehát a szállodai recepciós a munkavégzést valamennyi feladatát önállóan vagy megosztva (porta, recepció, kassza) látja el.

A szállodai OKJ papírral rendelkező képes:

- a vendég be-kijelentkezésével és ott tartózkodásával kapcsolatos adminisztrációt végezni

- használni az ügyviteli és egyéb szakmai szoftvereket, irodatechnikai berendezéseket kezelni

- tájékoztatást nyújtani a szálloda árairól, szolgáltatásairól

- kapcsolatot tartani magyar és idegen nyelven a vendégekkel, a szálloda részlegeivel

 és a vezetéssel

- ellenőrizi a foglalásokkal kapcsolatos nyilvántartásokat

- bizonylatolni a pénzforgalmat, a készpénzt

- felügyelni a szálloda rendjét, betartani a törvényi rendelkezéseket, minőségbiztosítási rendszert alkalmazni

 

Szólj hozzá!

Címkék: okj okj képzés

A bejegyzés trackback címe:

https://okjkepzesek.blog.hu/api/trackback/id/tr125751880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása