HTML

Az ördögnyelv és a fogyókúra

Az ördögnyelv egy igen hatékony fogyókúrás növény. Most már nagyon sok helyen lehet kapni porok és kapszulák formájában, mivel a kutatók kiderítették, hogy a benne található értékes rost, a glükomannánt igen hatékonyan képes rólunk leolvasztani a felesleges zsírpárnákat. Tudjunk meg többet erről a csodálatos zsírégető növényről és kattintsunk az ördögnyelv.hu és az ordognyelv.net oldalakra.

OKJ képzések

Friss topikok

Címkék

Mit érdemes tanulni, hogy biztosan állást találj?

2015.01.02. 10:56 benktomi

okj10.jpgMa már nagyon sok helyen találkozunk azokkal a kérdésekkel, amelyek azt firtatják, hogy melyik OKJ-s képzést érdemes választani, amivel a későbbiekben jól lehet elhelyezkedni, könnyen lehet munkát találni. Egy továbbtanulás előtt álló gyermek számára ez komoly dilemmákat hordoz magában. Ezt a kérdést önmagában meg lehetne válaszolni azzal, hogy most keresett OKJ szakmák pl. a villanyszerelő az ápolónő, a mezőgazdasági szakember, az IT területen is sok üres mérnöki pozíció van, de azért ez nem ennyire egyszerű, hiszen ugyan sok általánosság összegyűjthető, de ez kevés, itt emberekről beszélünk, nem egy fadarabról, amiről el kell dönteni, mivé faragjuk.

A pályakezdőknek a legnehezebb megmondani, hogy mit csináljanak, hiszen ők még nagyon sok területet idealizálnak és nem látják át, hogy abból az OKJ-s szakmából lesz-e megélhetés avagy sem. Hiába érdekel a jelbeszéd, ha abból sohasem fogsz megélni. Nincsenek élettapasztalataik arra vonatkozóan, mit is szeretnének csinálni. Még rosszabb, hogy jövőképük sem nagyon van, ez viszont a mai társadalmi és gazdasági környezet hibája.

Ahhoz pedig, hogy a megfelelő OKJ tanfolyamot válasszuk ki, fel kell tennünk egy csomó kérdést: Mit szeretnél csinálni, miben vagy jó? Mi lenne a cél? Jó megélhetést biztosító fizetés? Vagy szeretett, jókedvvel végzett munka egy életre? Egyáltalán, hogyan képzeled el az életed: bejársz mindennap egy munkahelyre, vagy inkább saját vállalkozásban gondolkodsz, ahol a „magad ura” vagy.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: okj okj képzés

A bejegyzés trackback címe:

https://okjkepzesek.blog.hu/api/trackback/id/tr287032395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása