HTML

Az ördögnyelv és a fogyókúra

Az ördögnyelv egy igen hatékony fogyókúrás növény. Most már nagyon sok helyen lehet kapni porok és kapszulák formájában, mivel a kutatók kiderítették, hogy a benne található értékes rost, a glükomannánt igen hatékonyan képes rólunk leolvasztani a felesleges zsírpárnákat. Tudjunk meg többet erről a csodálatos zsírégető növényről és kattintsunk az ördögnyelv.hu és az ordognyelv.net oldalakra.

OKJ képzések

Friss topikok

Címkék

A kulturális rendezvényszervező OKJ tanfolyam

2015.01.02. 10:55 benktomi

okj2.jpgA kulturális rendezvényszervező ma egy igen keresett OKJ-s képzés, pontosan azért, mert egyre több olyan program, esemény történik itthon is, amelyek kivitelezéséhez az ő segítségüket kell igénybe venni. Ezek az OKJ-s tanfolyamok tehát meglehetősen népszerűek (a  kulturális rendezvényszervező tanfolyam OKJ szerinti azonosítója: 52 345 02 0100 52 01), ha itt megszerezzük a végzettséget igazoló papírt, akkor a FEOR által 3713-as jelzéssel nyilvántartott kulturális szervező munkatárs megnevezésű munkakör betöltésére válunk hivatalosan is jogosulttá.

A kulturális rendezvényszervező tanfolyam esetében az OKJ képzésre való beiratkozás egyetlen feltétele az érettségi vizsga meglétének igazolása. Azonban ahhoz, hogy bármilyen zenés, táncos rendezvény szervezésében részt vehessünk, minimálisan szükséges, hogy ezt az OKJ-s tanfolyamot elvégezzük: a hatóságok bármikor megkövetelhetik ezen programok helyszínén a rendező szakembertől a kulturális rendezvényszervező tanfolyam elvégzésének és az OKJ vizsga letételének igazolását.

A kulturális rendezvényszervező tanfolyam célja tehát röviden az alábbiakban összegezhető:

A kulturális rendezvényszervező tanfolyam államilag elismert szakmai képzettséget tanúsító bizonyítványt ad, mellyel Ön jogosulttá válik zenés táncos rendezvények szervezésére! Ilyen rendezvények a vonatkozó kormányrendelet értelmében 2011 áprilisa óta kulturális rendezvényszervező tanfolyam elvégzésével szerzett kulturális rendezvényszervező OKJ bizonyítvány hiányában nem tarthatóak! Fontos, hogy ellentétben a rendezvény-, és konferenciaszervező tanfolyammal, a kulturális rendezvényszervező tanfolyam elvégzéséhez nem szükséges idegen nyelvtudás!

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: okj okj képzés

A bejegyzés trackback címe:

https://okjkepzesek.blog.hu/api/trackback/id/tr957032387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása