HTML

Az ördögnyelv és a fogyókúra

Az ördögnyelv egy igen hatékony fogyókúrás növény. Most már nagyon sok helyen lehet kapni porok és kapszulák formájában, mivel a kutatók kiderítették, hogy a benne található értékes rost, a glükomannánt igen hatékonyan képes rólunk leolvasztani a felesleges zsírpárnákat. Tudjunk meg többet erről a csodálatos zsírégető növényről és kattintsunk az ördögnyelv.hu és az ordognyelv.net oldalakra.

OKJ képzések

Friss topikok

Címkék

Mit érdemes figyelembe venni egy táncstúdiónál?

2015.05.20. 09:37 benktomi

okj1.jpgAmikor tánctanfolyamot választunk, akkor soksor nem is gondolunk arra, hogy ezzel együtt életformát és gyakran baráti kört is választunk, ugyanis sok tánciskola esetében vannak táborok, bulik, közös programok, ahol csoporttársainkkal együtt élvezhetjük az órán begyakorolt lépéseket. Tehát érdemes figyelembe venni ezt a szempontot is, ha tánciskolát választunk: legyen szimpatikus az oktató, legyünk nyitottak a többiek felé stb.

Elsőként el kell döntenünk, hogy hobbitanfolyamként szeretnénk tanulni a táncot vagy OKJ-s keretek között, mert ez utóbbira is van lehetőség, azonban ott inkább a szórakozás helyett az a szempont, hogy később oktathassuk is az adott táncnemet. Ha ez megvan, akkor nyilván el kell döntenünk, hogy milyen táncfajtát szeretnénk elsajátítani, ezt követően pedig szét lehet nézni az OKJ-s iskolák, táncstúdiók között.

Nagyon fontos tisztában lenni azzal például, hogy mi az iskola filozófiája, hogy milyen formában oktatnak, illetve, hogy ezzel tudunk-e megfelelően azonosulni. Bulinak tekintik, vagy az a céljuk, hogy komoly tánctudásra tegyünk szert? Jól át is mozgatnak? Olyan iskolát keressünk, ami a mi elvárásainknak maximálisan megfelel.

Fontos tisztában lenni azzal is, hogy sok esetben a neme arányánál bukik el a dolog, emiatt érdemes megnézni az órát, vagy résztvenni egy bemutató órán. Ha páros táncot választottunk és mi nem viszünk párt, akkor nem árt, ha legalább közelít a nemek aránya.

Harmadik szempontként nagyon fontos a tanár személye is, hiszen nem mindegy, hogy ki fogja tanítani az órákat. Keressük meg a nekünk leginkább megfelelő oktatót: a vicces szórakoztató, az elkötelezett, vagy a profi a számunkra leginkább megfelelő

Kiegészítő programokra is érdemes odafigyelni. Szerveznek-e bulikat, táborokat, utazást, van-e lehetőség ezeken részt venni? Olyan tánciskolát válasszunk, ami közel van a lakhelyünkhöz, vagy iskolánkhoz/munkahelyünkhöz. Ne a rohanással teljen az idő, elsőre hajlandóak vagyunk utazni, de idővel csökkenhet a lelkesedés.

Szólj hozzá!

Címkék: okj okj képzés

A bejegyzés trackback címe:

https://okjkepzesek.blog.hu/api/trackback/id/tr917475120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása