HTML

Az ördögnyelv és a fogyókúra

Az ördögnyelv egy igen hatékony fogyókúrás növény. Most már nagyon sok helyen lehet kapni porok és kapszulák formájában, mivel a kutatók kiderítették, hogy a benne található értékes rost, a glükomannánt igen hatékonyan képes rólunk leolvasztani a felesleges zsírpárnákat. Tudjunk meg többet erről a csodálatos zsírégető növényről és kattintsunk az ördögnyelv.hu és az ordognyelv.net oldalakra.

OKJ képzések

Friss topikok

Címkék

Egészségügyi ápoló OKJ képzés

2013.12.01. 15:17 benktomi

okj9.jpgAz ápoló képzés még ma is igen népszerű OKJ szakmának számít. Itthon és külföldön is keresik a rátermett, OKJ-s papírral rendelkező szakembereket. Az ápoló szakképesítést szerzőknek lehetőségük nyílhat arra is, hogy esetleg havonta csak pár alkalommal külföldi ügyeletet vállalva nagyon komoly fizetéshez jussanak rendkívül jó körülmények között.

Aki ápoló szeretne lenni, annak mindenképpen rendelkeznie kell nagyfokú alkalmazkodóképességgel, szociális érzékenységgel, feszültségtűréssel, lelkiismeretséggel, mozgékonysággal, állóképességgel, jó szervezőképességgel és megfigyelőkészséggel. Ezt az OKJ-s szkmát nem lehet és nem is szabad csak a pénzért csinálni, elhivatottnak kell lenni és szeretni kell az embereket, készen kell állni, hogy segítséget nyújtsunk a bajba jutottaknak.

Az általános ápoló OKJ tanfolyam kétféle részképzésből áll: az ápolási asszisztens, vagy a gyakorló ápoló részképzés elvégzése után, kórházak különböző osztályain vagy egyéb fekvőbeteg-ellátást nyújtó intézetekben, vagy a házi segítség nyújtás területén, gondozási központokban, lakóotthonokban is vállalhatunk munkát. Ápolási asszisztensként az alapellátási feladatokat végezhetjük el (segítséget nyújt a mozgásban, táplálkozásban és tisztálkodásban, előkészíti a vizsgálati eszközöket, odafigyel a beteg tüneteire, kommunikál a beteggel stb.), míg gyakorló ápolóként a fenti feladatokon kívül, vizsgálatoknál, vagy különböző beavatkozásoknál önállóan is képesek leszünk elvégezni a különböző feladatokat.

 

Szólj hozzá!

Címkék: okj okj képzés

A bejegyzés trackback címe:

https://okjkepzesek.blog.hu/api/trackback/id/tr715670087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása