HTML

Az ördögnyelv és a fogyókúra

Az ördögnyelv egy igen hatékony fogyókúrás növény. Most már nagyon sok helyen lehet kapni porok és kapszulák formájában, mivel a kutatók kiderítették, hogy a benne található értékes rost, a glükomannánt igen hatékonyan képes rólunk leolvasztani a felesleges zsírpárnákat. Tudjunk meg többet erről a csodálatos zsírégető növényről és kattintsunk az ördögnyelv.hu és az ordognyelv.net oldalakra.

OKJ képzések

Friss topikok

Címkék

Az ápoló OKJ képzésről

2014.04.08. 16:46 benktomi

okj15.jpgAz ápoló egy igen kiemelkedő jelentőségű hivatás, hiszen ezeknek az OKJ-s szakembereknek a legkiszolgáltatottabb betegeket is el kell látniuk. Az ápolók tehát fontos szereplői az egészségügynek, a páciens legtöbbször velük találkozik, ők járulnak hozzá a gyógyulási folyamat sikerességéhez, így az ápoló az elhivatott, másokkal jó kapcsolatot ápoló, empatikus személyek szakmája.


Az OKJ-s époló feladatai:

-a beteg felügyelete az érkezéstől a távozásig

-tájékoztatás a beteg és a hozzátartózok felé

-az adminisztráció pontos elvégzése, dokumentáció készítése a beteg adatairól, gyógyszerezéséről

-a beteg fel- és előkészítése a vizsgálatokhoz, az orvos asszisztálása

-sürgősségi esetekben életmentő beavatkozások elvgézése, segítése.

-a betegek ápolása, gyógyszerezése.

-az egészségesek segítése a megelőzésben és az egészségmegőrzésben, a rehabilitációban.


Komoly vonzereje a gyakorló ápoló szakmának, hogy érettségivel akár államilag támogatott képzésben is elvégezhető, az állandó európai szintű ápolóhiányból kifolyólag pedig könnyen és gyorsan szerezhető munkahely. Nagyon sokan Nyugat-Európában vállalnak munkát kimagasló fizetésért, ahol kitűnő munkakörülmények között tudnak dolgozni, de sokan csak havi néhány napot töltenek külföldi intézményekben, ezzel egészítve ki hazai fizetésüket. Nagyon sok lehetőség nyílik tehát a szakmában, akár itthon, akár a határon túl.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: okj okj képzés

A bejegyzés trackback címe:

https://okjkepzesek.blog.hu/api/trackback/id/tr155988083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása