HTML

Az ördögnyelv és a fogyókúra

Az ördögnyelv egy igen hatékony fogyókúrás növény. Most már nagyon sok helyen lehet kapni porok és kapszulák formájában, mivel a kutatók kiderítették, hogy a benne található értékes rost, a glükomannánt igen hatékonyan képes rólunk leolvasztani a felesleges zsírpárnákat. Tudjunk meg többet erről a csodálatos zsírégető növényről és kattintsunk az ördögnyelv.hu és az ordognyelv.net oldalakra.

OKJ képzések

Friss topikok

Címkék

A pénzügyi termékértékesítő OKJ tanfolyamokról

2014.04.02. 08:55 benktomi

okj14.jpgA pénzügyi termékértékesítő OKJ képzések ma már igen keresettek, hiszen a tanulói komoly banki, befektetési és biztosítási szakismeretekkel látja el, ami a mai világban több területen is igen jól hasznosítható. Az OKJ képzéseken átfogó gazdasági ismereteket lehet elsajátítani, melyek birtokában a kereskedelem-pénzügy területén rengeteg különböző pozíció betöltésére egyaránt alkalmasak lesznek. Tehát egy rendkívül piacképes szakmáról van szó, aminek ereje az univerzalitásában rejlik: a modulok a pénzügyi-kereskedelmi szféra szinte minden területén remekül hasznosíthatóak. Ebből kifolyólag a frissen végzett, illetve pályakezdő szakmabeliek nyugodtak lehetnek a tekintetben, hogy nem lesznek elhelyezkedési problémáik – azok számára, akik biztosra akarnak menni az ügyben, hogy a megszerezni kívánt képesítésükre komoly, tartós piaci igény legyen, a pénzügyi termékértékesítő képzés ideális választás.


A legjellemzőbb munkakörök (lehetetlen mindet felsorolni)

1) Pénzintézeti ügyintéző – FEOR-szám: 3612 (pl. banki-, befektetési termékértékesítő, áruhitel-ügyintéző, valutapénztáros, banki ügyintéző)

2 ) Zálogházi ügyintéző és pénzkölcsönző – FEOR-szám: 4213

Általános irodai adminisztrátor – FEOR-szám: 4112

3) Pénzügyi, statisztikai, biztosítási adminisztrátor – FEOR-szám: 4123 (pl: számviteli adminisztrátor, pénzügyi nyilvántartó)

4) Iratkezelő, irattáros – FEOR-szám: 4136

5) Ügyfélszolgálati központos, call-center operátor – FEOR-szám: 3612

6) Tőzsde- és pénzügyi ügynök, bróker – FEOR-szám: 3613

7) Biztosítási ügynök, ügyintéző – FEOR-szám: 3621 (pl: függő biztosításközvetítő, független biztosításközvetítő)

8) Banki pénztáros – FEOR-szám: 4211 (pl: valutapénztáros, főpénztáros)

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: okj okj képzés

A bejegyzés trackback címe:

https://okjkepzesek.blog.hu/api/trackback/id/tr95890164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása