HTML

Az ördögnyelv és a fogyókúra

Az ördögnyelv egy igen hatékony fogyókúrás növény. Most már nagyon sok helyen lehet kapni porok és kapszulák formájában, mivel a kutatók kiderítették, hogy a benne található értékes rost, a glükomannánt igen hatékonyan képes rólunk leolvasztani a felesleges zsírpárnákat. Tudjunk meg többet erről a csodálatos zsírégető növényről és kattintsunk az ördögnyelv.hu és az ordognyelv.net oldalakra.

OKJ képzések

Friss topikok

Címkék

OKJ képzés a diploma után?

2014.06.30. 10:57 benktomi

okj20.jpgAz első álláskeresés kudarca, a pályamódosítás terve vagy egyszerűen önmagunk továbbképzése is indokot szolgáltathat arra, hogy frissdiplomásként beíratkozzunk egy OKJ képzésre. Nyilvánvalóan ilyen esetben is nagyon sokféle lehetőség közül válogathatunk, persze azzal is tisztában kell lenni, hogy nem minden OKJ képzés visz automatikusan sikerre a karrierépítésben.

Persze frissdiplomásként nyilvánvalóan felvetődik a kérdést, hogy mit is kezdjünk mi egy OKJ-s képzéssel. Érdemes-e egyáltalán a diploma után még egy-két évet OKJ-s tanfolyamokba fektetni? Azt a tapasztalat, hogy a legtöbben úgy gondolnak az OKJ tanfolyamokra, mint az érettségizettek terepére, azonban vannak diplomás tanulók is ezeken a képzéseken, akiket nyilván más célok mozgatnak, mint a középiskolákból kikerült diákokat.

Elsősorban azoknál a tanfolyamoknál jelennek meg a diplomások, amelyek előfeltétele az egyetemi, főiskolai diploma vagy érettségivel elkezdhető felsőfokú közép- vagy emelt szintű tanfolyamokról van szó. A diplomások körében kedvelt képzések a pénzügyi témájú tanfolyamok: például a pénzügyi és számviteli ügyintéző, a mérlegképes könyvelő, az adótanácsadó képzések. Ezen kívül népszerű a közbeszerzési referens (például jogi diplomások körében), a társadalombiztosítási és bérügyi szakelőadó, a függő és független biztosításközvetítő képzés is. Ezwnfelül a diplomások kedvelik a következő OKJ képzéseket is: ingatlanközvetítő, értékbecslő, társasházkezelő, hitelközvetítő. Motivációjuk elsősorban egy piacképes szakma megszerzése. Vagy a versenyszféra álláspiacán nehezen hasznosítható diplomával rendelkeznek, vagy egyszerűen elegük van szakmájukból és másra vágynak.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: okj okj képzés

A bejegyzés trackback címe:

https://okjkepzesek.blog.hu/api/trackback/id/tr796456035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása