HTML

Az ördögnyelv és a fogyókúra

Az ördögnyelv egy igen hatékony fogyókúrás növény. Most már nagyon sok helyen lehet kapni porok és kapszulák formájában, mivel a kutatók kiderítették, hogy a benne található értékes rost, a glükomannánt igen hatékonyan képes rólunk leolvasztani a felesleges zsírpárnákat. Tudjunk meg többet erről a csodálatos zsírégető növényről és kattintsunk az ördögnyelv.hu és az ordognyelv.net oldalakra.

OKJ képzések

Friss topikok

Címkék

Mozgókép- és animációkészítő OKJ képzés

2014.05.18. 15:38 benktomi

okj18.jpgEzek az OKJ képzések igazán azoknak ajánlottak, akiket érdekel a hagyományos és digitális animáció, a hang és a mozgás közötti viszony, a zenei klipek és a 3D-s programok világa.  

Ezeken az OKJ tanfolyamokon el lehet sajátítani többféle kompetenciát, többek között grafikai program ismereteket (ide tartozik: ADOBE Illustrator, Photoshop, After Effect, Premier, 3D StudioMax), sík és plasztikus figurák, hátterek, tervezését, szabadkézi rajzolást- mimikák, portrék rögzítését, illetve hang, zenei alapismereteket, valamint grafikai és tipográfiai ismereteket. Az OKJ tanfolyamokon túl ezenfelül kamerával kapcsolatos ismereteket, animációs alapismereteket is szerezhetünk, illetve gyakorlatunk lesz a digitális hang és képrögzítés alapjaiból, a digitális művészeti gyakorlatból, az animáció készítésből, tervezésből, filmkészítésből.

Az OKJ-s tanfolyamot kö vetően elhelyezkedhetünk animációs-filmkészítő stúdiókban, TV és filmstúdiókban. A következő munkaköröket tölthetjük be:

  • képes forgatókönyv (storyboard) rajzoló

  • sík és plasztikus figuratervező

  • háttérfestő és számítógépes munkatárs

  • segédoperatőri

  • világítástechnikai

  • hangtechnikai

  • számítógépes grafikus asszisztens

 

Önálló vállalkozást is kezdhet vagy tanulmányait folytathatja a felsőoktatásban az a diák, aki végzett ezen az OKJ tanfolyamon.

 

A mozgókép- és animációkészítő képzés mellé biztosítja a legtöbb intézmény:

  • AUTODESK 3D STUDIO MAX nemzetközi képzést

  • Digitális festészeti képzés: BAMBOO digitalizáló táblával


Szólj hozzá!

Címkék: okj okj képzés

A bejegyzés trackback címe:

https://okjkepzesek.blog.hu/api/trackback/id/tr406179288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása