HTML

Az ördögnyelv és a fogyókúra

Az ördögnyelv egy igen hatékony fogyókúrás növény. Most már nagyon sok helyen lehet kapni porok és kapszulák formájában, mivel a kutatók kiderítették, hogy a benne található értékes rost, a glükomannánt igen hatékonyan képes rólunk leolvasztani a felesleges zsírpárnákat. Tudjunk meg többet erről a csodálatos zsírégető növényről és kattintsunk az ördögnyelv.hu és az ordognyelv.net oldalakra.

OKJ képzések

Friss topikok

Címkék

Az általános asszisztensi OKJ képzésekről

2013.12.31. 14:17 benktomi

okj10.jpgAz általános asszisztens egy olyan OKJ képzés, aminek elvégzésével egy igazán széleskörű szakmai végzettséget szerethetünk. Ma már tudjuk, hogy az egészségügy világszerte a legdinamikusabban fejlődő ágazat, így általános asszisztensként egy piacképes szakmát szerezhetünk. Ráadásul nemcsak szakmai elismerést nyújt ez az OKJ képzés, hiszen asszisztensként a rászorulókon segíthetünk, ez pedig a legnemesebb emberi cselekedetek közé tartozik: számos felmérés bizonyítja, hogy az orvosi asszisztens OKJ papírral társadalmi és erkölcsi megbecsültségre tehetünk szert.

Ezzel az OKJ papírral ráadásul nem kell tartanunk a munkahelyi leépítésektől, és értékes munkája révén napi szinten is rengeteg pozitív visszajelzést kaphatunk majd embertársainktól. Ráadásul az általános asszisztens OKJ tanfolyam elvégzése után az általunk adott orvosi asszisztens végzettség külföldön is remekül hasznosítható, ahol ennek a szakmának az anyagi megbecsültsége kivételesen jó.

Munkaköri leírás

Az OKJ-s asszisztens legfontosabb feladata a beteggel és a hozzátartózóival való kommunikáció. Ezenfelül az általános asszisztens látja el a vizsgálatok, kezelések és ellátások előjegyzését és koordinálását. Szintén az általános asszisztens dokumentálja a beteg adatait, vizsgálati eredményeit és az elvégzett kezeléseket. Az orvosi asszisztens egészségnövelő-, és fejlesztő tevékenységet is folytat, tisztán, sterilen tartja a vizsgáló-, kezelőhelyiségeket és a műszereket, segíti a betegeket a vizsgálat előtt, alatt és után.

 

Szólj hozzá!

Címkék: okj okj képzés

A bejegyzés trackback címe:

https://okjkepzesek.blog.hu/api/trackback/id/tr575718900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása