HTML

Az ördögnyelv és a fogyókúra

Az ördögnyelv egy igen hatékony fogyókúrás növény. Most már nagyon sok helyen lehet kapni porok és kapszulák formájában, mivel a kutatók kiderítették, hogy a benne található értékes rost, a glükomannánt igen hatékonyan képes rólunk leolvasztani a felesleges zsírpárnákat. Tudjunk meg többet erről a csodálatos zsírégető növényről és kattintsunk az ördögnyelv.hu és az ordognyelv.net oldalakra.

OKJ képzések

Friss topikok

Címkék

Érettségi után is jól jöhet egy szakma

2013.10.31. 18:44 benktomi

okj7.jpgAz OKJ képzések megszerzésénél már nem elég egy tanfolyamban gondolkodni, mivel a szakiskolában megszerzett tudás gyorsan elavulhat, így folyamatosan frissíteni kell ismereteinket. Az egész életen át tartó tanulás eszméje egyre inkább elfogadottá válik, így nagyon fontos, hogy már érezzségi után is meg tudjunk rajzolni egyfajta pályaképet.

A pályakép megrajzolása nem egyszerű feladat, hiszen akár egy-két hetes vagy hónapos készülést is igényelhet. Fontos, hogy alaposan végigfésüljük az OKJ képzéseket, a hirdetéseket, internetes honlapokat, majd ezeket össze kell vetni az ismerősök, tanárok, szülők ajánlásaival. Egy pályakép felvázolásánál legalább öt-tíz évre érdemes tervezni, valamint azt a lehetőséget megadni magunknak, hogy könnyen, gyorsan válthassunk, ha az adott karrier valamiért véget ér.

Az első OKJ ingyenes

21 éves korig iskolarendszeren belül a diákok igyenesen jelentkezhetnek OKJ képzésekre. A felsőfokú szakképzéseken részt vevők kreditpontokat kaphatnak később a felsőoktatásban meghatározott alapszakokon, sőt a tanumányaik alatt diákhitelt is igényelhetnek.

Érettségivel persze könnyebb bejutni bármilyen OKJ tanfolyamra, de már alapfokú szakképzéseket is indítanak. A modulrendszer miatt ma már egymásra épülnek a különféle tanfolyamok, akár 3-4 képzést is kiválaszthat a pálya elején járó diák, amelyeket sorban elvégezve komplex tudáshoz és végzettséghez juthat, amely sokkal piacképesebb, mintha csak egy tanfolyamon vett volna részt.

 

Szólj hozzá!

Címkék: okj okj képzés

A bejegyzés trackback címe:

https://okjkepzesek.blog.hu/api/trackback/id/tr115608414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása