HTML

Az ördögnyelv és a fogyókúra

Az ördögnyelv egy igen hatékony fogyókúrás növény. Most már nagyon sok helyen lehet kapni porok és kapszulák formájában, mivel a kutatók kiderítették, hogy a benne található értékes rost, a glükomannánt igen hatékonyan képes rólunk leolvasztani a felesleges zsírpárnákat. Tudjunk meg többet erről a csodálatos zsírégető növényről és kattintsunk az ördögnyelv.hu és az ordognyelv.net oldalakra.

OKJ képzések

Friss topikok

Címkék

Az önismeret és az OKJ

2013.10.08. 21:28 benktomi

okj2_1.jpgA pályaválasztás minden esetben nagy terhet jelent az adott személynek, hiszen ilyenkor igyekszünk a legjobb döntést meghozni, azt megelőzően pedig nagyon sokféle szempontot mérlegelni kell. Az OKJ képzések közül csak akkor válogathatunk felelősségteljesen, ha rendelkezünk bizonyos fokú önismerettel.

Amikor az OKJ képzések közül választunk, akkor két fő motiváció húzódik meg bennünk: az egyik az önmegvalósítás, a másik pedig a megélhetés. Az ideális OKJ az, ahol ez a két tényező egyensúlyban áll, mivel így a pályaépítés során az egyén meg tudja valósítani önmagát, miközben meg is él abból, amit csinál. Sokan azonban kénytelenek kompromisszumot kötni, mert nem tudják ezt a két tényezőt összehangolni. Az összehangoláshoz azonban nemcsak szerenécsre van szükség, hanem némi önismeretre is.

Önmegvalósítás az OKJ-val

Az önegvalósítás az ember egyik legmagasabbrendű szüksgélete, ami leggyakrabban akkor jelentkezik, amik az alavető szükségletek (fizikai és pszichológiai) már adottak. Az önmegvalósítási vágy lényege, hogy az egyén azzá akar válni, amivé az adottságai révén válhat úgy, hogy döntéseit és választásait autonóm módon hozza meg.

És hogy miként kötődik a megélhetés az önmegvalósításhoz? Ha az egyén megtalálja azt az életfeladatot, egyetemi szakot, OKJ képzést a munkája során, amit lelkesen, kreatívan és elkötelezetten tud végezni, akkor eredményesen fog dolgozni. A jó teljesítményt pedig a munkaerőpiac is értékeli, a minőségi szinten dolgozó szakembereket a megbízó ügyfelek elismerik és a jövőben is keresik.

 

Szólj hozzá!

Címkék: okj okj képzés

A bejegyzés trackback címe:

https://okjkepzesek.blog.hu/api/trackback/id/tr675557866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása