HTML

Az ördögnyelv és a fogyókúra

Az ördögnyelv egy igen hatékony fogyókúrás növény. Most már nagyon sok helyen lehet kapni porok és kapszulák formájában, mivel a kutatók kiderítették, hogy a benne található értékes rost, a glükomannánt igen hatékonyan képes rólunk leolvasztani a felesleges zsírpárnákat. Tudjunk meg többet erről a csodálatos zsírégető növényről és kattintsunk az ördögnyelv.hu és az ordognyelv.net oldalakra.

OKJ képzések

Friss topikok

Címkék

Új OKJ 50 év felett is?

2013.08.06. 09:03 benktomi

okj4.jpgMa már nem ismeretlen az élethosszig tartó tanulás, modern világunkban ugyanis nemcsak 20 évesen kell tanulni. A szocializmus elmúltával mindenhol folyamatos versenyhelyzettel találkozunk, a technikai világ pedig olyan gyorsan változik, hogy alig tudunk vele lépést tartani. És akkor még nem beszéltünk arról, hogy a nyugdíjkorhatár egyre jobban kitolódik.

Éppen ezért nem véletlen, hogy nagyon sok idősebb ember dönt úgy, hogy 50 éves kora körül elsajátít egy új szakmát, amivel még tud majd érvényesülni. Nagyon sokan választanak informatikai képzést, mert ezzel saját szakmájuk eg magasabb szintbe lép. Sőt egy ilyen OKJ esetében nem is kell nagy fizikai terhelést elviselni - 50 évesen már nem mindenki tudna nehéz gépeket kezelni. Ne gondoljuk azt, hogy ilyen idősen már nem lehet új ismereteket elsajátítani, hiszen nagyon sok nagymamának van saját Facebook-os oldala vagy okostelefonja.

Csak néhány dologra kell odafigyelni:

  • nem számít, hogy korábban hány évig dolgozott valaki egy szakmában, itt megint kezdő lesz és az előképzettségnek megfelelő szintű képzéssel kezd

  • ne felejtse otthon senki az olvasáshoz, számítógépes munkához megfelelő szemüvegét  

  • de hagyja otthon kisebbségi komplexusát!

  • azzal kalkulálni kell, hogy többet kell gyakorolni otthon, mert ebben a korban már lassabban tanul az ember, mint húsz évvel ezelőtt

Szólj hozzá!

Címkék: okj okj képzés

A bejegyzés trackback címe:

https://okjkepzesek.blog.hu/api/trackback/id/tr275447126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása