HTML

Az ördögnyelv és a fogyókúra

Az ördögnyelv egy igen hatékony fogyókúrás növény. Most már nagyon sok helyen lehet kapni porok és kapszulák formájában, mivel a kutatók kiderítették, hogy a benne található értékes rost, a glükomannánt igen hatékonyan képes rólunk leolvasztani a felesleges zsírpárnákat. Tudjunk meg többet erről a csodálatos zsírégető növényről és kattintsunk az ördögnyelv.hu és az ordognyelv.net oldalakra.

OKJ képzések

Friss topikok

Címkék

A fejvadászok útravalója 1.

2013.09.05. 16:23 benktomi

okj5.jpgMa már igen nehéz 18 évesen eldönteni, hogy milyen pályát válasszunk: már nemcsak a zegyetemi szakok, hanem számtalan OKJ képzés is a rendelkezésünkre áll. A statisztikák szerint a műszaki és közgazdasági terület számít keresettnek és jól fizetőnek az álláspiacon, de ha az érdeklődésünk más irányba húz, akkor nem biztos, hogy ez lenne a jó megoldás.

Mit csináljunk, ha nem sikerült a felvételi?

Várhatunk nyugodtan egy évet: ha nem akarjuk feladni az álmainkat, akkor ne menjünk el teljesen már irányba. Ez az egy év pedig igen sok mindenre jó lehet: el lehet végezni egy OKJ képzést, elmehetünk gyakornoknak egy olyan céghez, ahol a megcélzott szakma képviselői dolgoznak. Kimehetünk külföldre nyelvet tanulni vagy belekóstolhatunk a munkába is. Így nem veszítünk időt és az is ki fog derülni, hogy valóban szeretjük-e az adott területet.

Milyen nem diplomás képzések versenyképeket?

Az államilag elismert, Országos Képzési Jegyzékben (OKJ) szereplő képzések, tanfolyamok többsége gyorsabban reagál a munkaerőpiac igényeire, mint az egyetemek és főiskolák. A pénzügyi képzések - például a mérlegképes könyvelő - nagyon hasznosak, ám sokba kerülnek. Nem érdemes olyan OKJ képzéseket választani, amik azt ígérik, hogy menedzserré képeznek, mert ehhez nem lesz elég egy tanfolyam, hanem bizony komoly szakmai tapasztalatra lesz szükség. Ezenkívül persze sok már OKJ közül lehet választani.

 

Szólj hozzá!

Címkék: okj okj képzés

A bejegyzés trackback címe:

https://okjkepzesek.blog.hu/api/trackback/id/tr115496852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása